Bir önceki yazımda etohum’a deÄŸinmiÅŸken, etohum toplantılarında tanıma imkanı bulduÄŸum çok deÄŸerli meslektaÅŸlarım ile ortak blog yazmaya karar verdik, benden çok daha “Pazarlama Odaklı” olduÄŸunu düşündüğüm bu deÄŸerli isimlerin bir araya geldiÄŸi bloÄŸa buradan ulaÅŸabilirsiniz.

Marketingcircle’dan bir alıntı;

Bundan böyle Burcu Tüzün, Eren Kumcuoğlu, Murat Kahraman, Özgür Emre Öztürk, Uğur Özmen, Yunus Emre Güzer ve Yüce Zerey olarak ortak bir blogdan konuşacağız…  Bu blogdan deneyimlerimizi, pazarlama üzerine yorumlarımızı, sunumlarımızı, yaşadıklarımızı ve keşfettiklerimizi yani pazarlama üzerine herşeyimizi paylaşacağız.

“Teknolojiden Ne Kadar Faydalanıyorsunuz?” BaÅŸlıklı ilk yazıma buradan ulaÅŸabilirsiniz.

Şu Aşağıdakiler de İlgini Çekebilir.

Tags: , , ,

One Response to “Yeni Bir Blog: MarketingCircle”

  1. UÄŸur Samsa diyor ki:

    Hayırlı olsun. Takipteyim.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>